Besplatna izrada web stranica uz zakup trogodišnjeg hostinga

Besplatna izrada web stranica uz zakup trogodišnjeg hostinga na našem pouzdanom serveru.

Stranice za osobne potrebe, za obrte, za tvrtke….

U izradu ulazi izrada dizajna, loga, obrada i postavljanje slika, obrada teksta.

Nekoliko glavnih stranica kao npr. početna, o nama, galerija slika, kontakt

Svaka web stranica ili web trgovina treba hosting (smještaj stranica na serveru) i domenu kako bi bila vidljiva na internetu.

Nudimo Vam pouzdani hosting, te registraciju ili transfer Vaše domene po jako povoljnim cijenama.

Prosječne cijene ovakvog tipa hostinga kreću se od 700 – 1000 kn godišnje, kod nas je to 500,00 kn sa besplatnom registracijom domene, a zakupom takvog hostinga na 3 godine, ostvarujete pravo na akcijski paket “besplatna izrada web stranica”.

Opcije hostinga:

BESPLATNA IZRADA WEB STRANICA

5 GB DISK PROSTOR

NEOGRANIČEN PROMET(BANDWITH)

NEOGRANIČENO DOMENA

NEOGRANIČENO PODDOMENA

NEOGRANIČENO EMAIL ADRESA

BESPLATNA DOMENA LIFETIME

BESPLATNA IZRADA WEB STRANICA PRIMJER:

BESPLATNA IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranica je kompleksan posao i cijene doista mogu varirati, ovisno o načinu izrade, te potrebnom znanju i vremenu, trenutno smo najpovoljniji.

Iz iskustva tvrdimo da 90% tvrtki jednostavan dizajn u potpunosti zadovoljava, kako u sadržajnom, tako i u marketinškom smislu.

Svi naši izrađeni projekti su max SEO optimizirani za tražilice, te prilagođeni svim tipovima ekrana (i mobitelima).

Dakle, da se pohvalimo….stranica koju smo radili za tvrtku Hello doo je prva na google pretraživaču. Tvrtka se bavi veleprodajom suvenira i naravno, glavna ključna riječ po kojoj se traže takve tvrtke je “veleprodaja suvenira”

Prvi na google – od 48 tisuća rezultata!!!!!

prvi na google-u

Ako već imate web stranice i razmišljate o redizajnu, svakako provjerite je li Vaš sadašnji web prilagođen pregledavanju putem mobitela; responzibilan dizajn ne samo da utječe na položaj web stranica na tražilicama (Googleu), već je činjenica da u nekim djelatnostima i preko 80% posjetitelja na web stranice dolazi upravo preko mobitela!

Domena i hosting (smještaj stranica na server)

Za sve koji kreću ispočetka i nemaju još nikakve stranice ni domene, taj posao odrađujemo mi… registriramo bilo koju slobodnu naplatnu domenu, a i hr besplatnu domenu na koju imaju pravo hrvatske pravne osobe.

U izradi web stranica domena i hosting su besplatni za prvu godinu, tako da i to utječe da naša izrada bude najpovoljnija izrada web stranica , a produljenje ovisi o paketu izrade web stranica.

Besplatna Izrada web stranica uključuje i izradu video reklame

Ponuda se odnosi na izrada video reklama koja obuhvaća:
-animirane reklame izrada
-video na prvoj stranici youtube
-rangiramo video na prvu stranicu

Dakle, ovakva izrada video reklama, garantira video na prvoj stranici youtube i rangiramo video na prvu stranicu ubrzo nakon postavljanja.

Izrada video reklama – video na prvoj stranici youtube

Izrada video reklama – je i naslov našeg primjera videa na youtube

Probajte u tražilici Youtube napisati “izrada video reklama” i vidjet ćete da je naš video na prvoj stranici youtube, tj. prvi na popisu.

Dakle, ovo je odlična ponuda koja vjerojatno neće trajati dugo, stoga nam se čim prije javite za dogovor.

Za samo 1500,00 kn imat ćete tri godine zakupljenog hostinga i domenu, te kompletnu web stranicu po Vašim željama izrade. Ovim načinom uštedjet ćete hrpu novaca, a dobit ćete kvalitetne, responzivne, seo optimizirane web stranice besplatno, imajući u vidu da samo plaćate hosting i domenu i to po najpovoljnijoj cijeni trenutno na tržištu. Za brzinu i stabilnost servera garantiramo, a i brinemo o zaštiti samih web stranica.

Sama seo optimizacija koštala bi Vas par tisuća kuna, a mi ćemo za Vašu glavnu ključnu riječ to napraviti besplatno, besplatno izraditi video reklamu, te besplatno dovesti Vašu stranicu na sam vrh internet pretraživača.

Uz dogovor, možemo dodati i cms sustav za Vaše samostalno upravljanje stranicama, te buduće promjene ili dodavanje sadržaja možete raditi sami.