0912550201 info@moderatus.net

Besplatna izrada web stranica sa besplatnom domenom

Besplatna izrada web stranica i besplatna domena

Besplatna izrada web stranica samo uz naš neograničeni hosting paket sa besplatnom registracijom i produljenjem domene po odabiru (COM,NET,ORG,BIZ,COM.HR,INFO,XYZ….).

besplatna izrada web stranica

 

Neograničeni hosting paket + besplatna domena = besplatna izrada web stranica.

 

Besplatna izrada web stranica za svakog kupca našeg neograničenog hosting paketa, samo u mjesecu travnju.

Neograničeni hosting paket – neponovljiva ponuda – iskoristite na vrijeme:

-neograničeni disk prostor

-neograničeni mjesečni promet (bandwith)

-neograničeni broj dodatnih domena

-neograničeni broj poddomena

-neograničeni broj e-mail adresa

-besplatna registracija domene

****Neograničeni hosting paket – PREMIUM GOLD UNLIMITED HOSTING – zakup na 12 mjeseci ( ponuda izrade weba ne vrijedi za mjesečno plaćanje)

 

Besplatna izrada web stranica uključuje:

-izrada dizajna

-početna stranica + 3 podstranice

-galerija slika

-kontakt forma

-unos tekstova i slika

SEO optimizacija uključena u paket

sadrži onpage seo optimizaciju po jednoj ključnoj riječi koju Vi odaberete kao najvažniju za Vaše web stranice.

Ukoliko nije pretjerano velika konkurencija, već sa ovim prvim korakom seo optimizacije možemo dovesti Vašu stranicu na prvu stranicu google-a.

Za sve ostalo oko izrade web stranica, kompliciranijih, kompleksnijih ili čak jednostavnijih stranica, molimo kontaktirajte nas za dogovor.

 

Web dizajn je disciplina dizajna koja se bavi izradom web stranica, portala i drugih web rješenja. Predstavlja zahvat koji, po nekim pravilima, u sebe uključuje:

Grafički dizajn

 • Teoriju boja
 • Tipografiju
 • Dizajn informacija
 • Hipertekst teoriju
 • Sistemski dizajn
 • Programiranje
 • Dizajn procesa
 • Dizajn mreže i servera
 • Poslovni model
 • Reklamu
 • Dizajn korisničkog interfejsa
 • Menadžment projekta

Web dizajn može se posmatrati (kao pojam) dvojno:

 • Izrada vizuelnog rješenja web sajta
 • Izrada i implementacija vizuelnog rješenja web sajta

U ovom drugom slučaju koji je sveobuhvatniji podrazumijeva se da “web dizajner” posjeduje dovoljno iskustva u jeziku namijenjenom web preglednicima u HTML jeziku.

 

Pružanje pravodobnih informacija i učinkovitih usluga korisnicima danas predstavlja sklop koji će Vaše poslovanje dovesti korak ispred konkurencije. Dobro zamišljene, kreirane i realizirane internet usluge, temeljene na internet stranicama, pružaju Vašem korisniku mogućnost da iskoristi Vaše poslovne potencijale i za sebe obavi poslove koji su mu potrebni u svakodnevnom životu i radu.

Web dizajn je proces koji kroz unaprijed definirane korake vodi prema izradi internet stranica. Prilikom planiranja i tijekom procesa web dizajna jako je važno poznavati potrebe i želje posjetitelja stranica, kako bi se mogla napraviti stranica prilagođena njima te zbog toga donijeti bolje rezultate. Web dizajn uključuje procese istraživanja, definiranja i strukturiranja sadržaja, izradu dizajna, programiranje, unos sadržaja te testiranje i objavu na internetu. U web dizajn je uključen niz standarda koji su većinom oblikovani i definirani od strane W3C konzorcija. Poštujući standarde i trendove osigurava se da su stranice dostupne širokom spektru korisnika.

Iako ne spada direktno u web dizajn, bitnu ulogu u svemu ima i online marketing i način na koji se stranice pojavljuju kao rezultat pretraživanja na tražilicama. Pravilna izgradnja weba i upravljanje omogućit će visoko pozicioniranje među rezultatima pretraživanja.

 

****Neograničeni hosting paket – PREMIUM GOLD UNLIMITED HOSTING – zakup na 12 mjeseci ( ponuda izrade weba ne vrijedi za mjesečno plaćanje)

 

Comments are closed.