Izrada web stranica za apartmane u ponudi je već od 500,00 kn

Jednostavna, informativna web stranica za apartman za 500,00 kn uključuje:

  • dizajn i obradu
  • nekoliko stranica – naslovna, galerija, kontakt

Izrada web stranica za apartmane s više informacija kao što su:

  • provjera raspoloživosti
  • booking – rezervacije
  • višejezičnost

i slično zahtjeva više rada, i cijena se tada određuje po dogovoru sa klijentom

Što se traži prvo kad tražite apartman?

Skačete za računalom i tražite smještaje u odredišnom gradu. A vi odlučujete koji su apartmani najbolji tražeći one sa spektakularnim smještajem i položajem, povoljnim kritikama i povoljnim cijenama.

Dizajn korisničkog iskustva (UX) apartmanske web stranice ima ogroman utjecaj na to koliko vam je lako odrediti ove podatke, a time i na vjerojatnost privlačenja vašeg poslovanja. Prema našem istraživanju, najbolje je da izrada web stranice za apartmane ima:

Portretirajte apartman u najboljem svjetlu. Budući posjetitelji žele unaprijed znati kako će izgledati njihovi smještaji, stoga je važno pružiti popis svega što vaš apartman može ponuditi i prikazati velike, privlačne slike soba i pogodnosti, poput vlastite kuće. restoran, teretana i bazen.


Prikažite obližnje zanimljive točke. Ako imate apartman na plaži koji oglašava jednostavan pristup netaknutim plažama, na svojoj web stranici trebali biste imati slike koje pokazuju da je vaš apartman na samo nekoliko koraka od prekrasnih plaža. Ako ste u centru grada, trebali biste pružiti karte s prikazom neposredne blizine vašeg mjesta znamenitostima, kongresnim centrima i drugim turističkim atrakcijama.

Navedite recenzije iz izvora treće strane. Posjetitelji web stranica žele dokaz da je vaš apartman zapravo najbolji u blizini.


Olakšajte pregled cijena, raspoloživosti sobe, posebnih paketa i mogućnosti rezervacije. Kad posjetitelji odluče da ih zanima određeni hotel, trebalo bi im biti lako poduzeti sljedeći korak i rezervirati rezervaciju. Intuitivno sučelje presudno je za prodaju.

Započnite s procjenom slika i teksta koje koristite na svojoj stranici
Morali biste uključiti slike visoke rezolucije koje su svijetle, živahne i šarene. Slike s ljudima ponekad su najmoćnije, ali ključne su i fotografije vašeg hotelskog posjeda i detalji koji se tamo mogu otkriti. Tekst bi trebao biti minimalan, ali učinkovit. Navedite samo najrelevantnije informacije, često ističući pakete i promocije.
Obavezan je i responzivni dizajn web stranice za apartmane.
To znači da će se vaše web mjesto automatski prilagoditi veličini zaslona korisnika koji posjećuje web mjesto. To je presudno za poboljšanje mobilnih rezervacija i održavanje rangiranja na stranici rezultata pretraživanja.


Primjer izrade web stranice za apartmane:

izrada web stranica za apartmane
Tagged With: