Najpovoljnija izrada web stranica počinje već od 500,00 kn

Jednostavne stranice za osobne potrebe, za obrte, za tvrtke mogu biti napravljene već za 500,00 kn.

U cijenu ulazi izrada dizajna, loga, obrada i postavljanje slika, obrada teksta.

Nekoliko glavnih stranica kao npr. početna, o nama, galerija slika, kontakt

Najpovoljnija izrada web stranica primjer:

najpovoljnija izrada web stranica primjer
https://mpoutdoorblind.com.au/

Izrada web shopa

Izrada web shopa cijena kreće već od 1000,00 kn za kompletno funkcionalni web shop sa ugrađenim opcijama plaćanja po preuzimanju robe, uplatom na žiro račun, Pay pal i druge po potrebi.

Ugrađen i cms sustav za samostalno održavanje stranica – dodavanje proizvoda, promjena cijene proizvoda, izrada kupona, sniženja i ostalog.

Izrada web shopa primjer:

izrada web shopa primjer
https://moderatus.hr

Kada ste se jednom odlučili za izradu nove ili doradu postojeće web stranice sigurno vas zanima koliko to košta odnosno koja je točno cijena izrade web stranica? Na ovo pitanje utječe više čimbenika među kojima su najznačajniji veličina web lokacije odnosno broj pod stranica, funkcionalnost i značajke.

Cijena izrade web stranice je individualna i ovisi o više faktora:

  • Vrste web stranice – cijena ovisi o vrsti internet stranice jer mnogo je lakše napraviti neki jednostavan blog nego web trgovinu.
  • Broj podstranica – broj podstranica na koje je potrebno unijeti tekstove i multimedijalne sadržaje. Nekim klijentima je dovoljna manja web lokacija s 4-5 podstranica dok nekima je potrebna web lokacija s preko 100 podstranica ovisno o djelatnosti, broju usluga ili proizvoda.
  • Tehnologija izrade – dok su jednima dovoljna jednostavna HTML rješenja, drugima trebaju CMS sustavi s kojima samostalno mogu uređivati sadržaje na svojoj web lokaciji.
  • Ostale komponente – osnovna tehnologija nije sve jer nekima će biti potrebne neke dodatne funkcionalnosti ili dodaci poput online plaćanja, kalendara zauzetosti ili integracija chat servisa za komunikaciju s klijentima.
  • Održavanje – nakon izrade web stranica potrebno je periodično nadograditi sustav zbog sigurnosti i dodavanja novih značajki.
  • Višejezičnost – materijale za web stranicu je moguće postaviti i na više jezika, a s većim brojem jezika, naravno, raste i cijena samog projekta.
  • Fotografije – prikazivanje visokokvalitetnih i relevantnih fotografija na stranici ne samo da će vašu web lokaciju činiti profesionalnijom, već će i povećati angažman posjetitelja. Ukoliko već nemate takve fotografije možete angažirati profesionalnog fotografa ili mogu se kupiti kvalitetne fotografije na nekom od web servisa. Za neke web projekte sasvim su dovoljni i servisi koji nude besplatne fotografije raznih tematika.
  • SSL certifikat – SSL je danas temelj sigurnosti na internetu jer čuva povjerljive informacije, pruža privatnost i štiti integritet podataka kako vaše web lokacije tako i podatke posjetitelja vaše web stranice.
  • Mobile-Friendly – posjetitelji kao i internet pretraživači preferiraju internet stranice koje daju bolje korisničko iskustvo. S obzirom da danas mnogi web stranicama pristupaju putem pametnih telefona vrlo je važno da je stranica prilagođena i za takve uređaje.

Izrada web stranica je kompleksan posao i cijene doista mogu varirati, ovisno o načinu izrade, te potrebnom znanju i vremenu.

Iz iskustva tvrdimo da 90% tvrtki jednostavan dizajn u potpunosti zadovoljava, kako u sadržajnom, tako i u marketinškom smislu.

Svi naši izrađeni projekti su max SEO optimizirani za tražilice, te prilagođeni svim tipovima ekrana (i mobitelima).

Ako već imate web stranice i razmišljate o redizajnu, svakako provjerite je li Vaš sadašnji web prilagođen pregledavanju putem mobitela; responzibilan dizajn ne samo da utječe na položaj web stranica na tražilicama (Googleu), već je činjenica da u nekim djelatnostima i preko 80% posjetitelja na web stranice dolazi upravo preko mobitela!

Domena i hosting (smještaj stranica na server)

Za sve koji kreću ispočetka i nemaju još nikakve stranice ni domene, taj posao odrađujemo mi… registriramo bilo koju slobodnu naplatnu domenu, a i hr besplatnu domenu na koju imaju pravo hrvatske pravne osobe.

U izradi web stranica domena i hosting su besplatni za prvu godinu, tako da i to utječe naša izrada bude najpovoljnija izrada web stranica , a produljenje ovisi o paketu izrade web stranica.