Naš moto: “Sve je moguće, za nemoguće treba samo malo više vremena”

Tvrtka Moderatus jdoo osnovana je 2017. godine osamostaljenjem direktora i osnivača nakon dugogodišnjeg rada u bivšoj tvrtci za izradu web stranica.

Bavimo se izradom web stranica, web shopova, internet trgovina, SEO optimizacijom, te oglašavanjem.

Izrazito povoljna cijena naš je osnovni argument, a kvaliteta  i brzina izrade su nam najvažniji.

Misija

Težiti savršenstvu i zajednički nadopunjavati naša znanja. Kako se razvija tehnologija tako raste i naša želja za znanjem i praćenjem novih trendova…..Mi slušamo klijenta i njegove potrebe…

Vizija

Naš osnovni cilj je pomoći našim klijentima i omogućiti im kvalitetnu uslugu kako bi poboljšali svoje poslovanje.Naša vizija je učiniti Vas i Vaše poslovanje sretnim, uspješnim i zadovoljnim!

Zašto bismo trebali ulagati u web dizajn

Kao vlasnik tvrtke ili fizička osoba imate svoje mogućnosti da odlučite koliko ćete uložiti u web dizajn. Možda biste ga trebali sami dizajnirati, unajmiti slobodnjaka da vam ga osmisli po razumnoj cijeni ili platiti znatan iznos profesionalnoj agenciji za web dizajn da biste dobili profesionalno dizajniranu web stranicu.

Ako očekujete dobro poslovanje putem Interneta, prvo morate razmisliti o poduzimanju ispravnih koraka i pravim ulaganjima. Što više uložite u svoju web stranicu, to ćete bolje rezultate dobiti na vrijeme.

Angažiranjem Moderatus profesionalne agencije za digitalni web dizajn imat ćete kompletan tim profesionalaca kao što su:

programeri web dizajna
grafički dizajneri
UX / UI dizajneri,
pisci sadržaja
SEO stručnjaci

Profesionalni web dizajn koštat će vas određeni iznos. Međutim, ako mislite unaprijed, ovaj ćete iznos smatrati pametnim ulaganjem za budućnost vašeg poslovanja ili proizvoda. U većini slučajeva, kad se to učini pametno, to će se dobro isplatiti.

Stoga obratite pažnju na web dizajn i učinite svoju web stranicu što profesionalnijom za uspješno internetsko poslovanje, prepustite izradu, te održavanje Vaših web stranica našem profesionalnom timu koji radi za umjerene cijene.